гр. София, бул. "Драган Цанков" 12-16,ет. 1, офис 5

 0899942434    bbars.info@gmail.comДевета годишна конференция на тема: " Безопасна пътна инфраструктура"

Българска браншова асоциация “Пътна безопасност” има удоволствието да Ви покани да вземете участие в Деветата годишна конференция на тема: " Безопасна пътна инфраструктура", която ще се проведе в периода 19-20 септември 2023 г. в Гранд хотел Пловдив.


След осем успешни години, конференцията се утвърди като най-голямото събитие за пътна безопасност в България. Форумът събира на едно място представители на държавната администрация, неправителствени организации, експерти и специалисти по пътна безопасност, собственици и управители на фирми, занимаващи се с пътно строителство, пътно поддържане и пътна безопасност. Ще се търсят подходи за подобряване на координацията и съвместната работа между пътните администрации, контролните органи и частния сектор, чиято дейност е свързана с проектиране, изграждане, поддържане и експлоатация на пътната инфраструктура.
Посещавайки тази конференция, вие ще имате възможността да участвате в дискусиите и да споделите своята гледна точка по представените теми. Вашето присъствие ще бъде високо оценено, поради което с нетърпение очакваме нашата среща в гр. Пловдив през месец септември.


За повече информация bbars.info@gmail.com или тел.: 0899/942 434 – инж. Гергана Пиронкова – Координатор.

Програма*

*Организаторите си запазват правота да нанасят променена в програмата до провеждане на събитието


« Назад към всички публикации