гр. София, бул. "Драган Цанков" 12-16,ет. 1, офис 5

 0899942434    bbars.info@gmail.com



От 12 до 14 Юни в гр. Белград, Сърбия се проведе семинар с практическа насоченост на тема " ИНФРАСТРУКТУРНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В ТУНЕЛИ "

От 12 до 14 юни в гр. Белград се проведе семинар с практическа насоченост, чиято цел бе да представи на участниците иновативни инфраструктурни решения за пътна безопасност в тунели. Мероприятието се организира от АСО Bulgaria, съвместно с Българска браншова асоциация Пътна безопасност.


По време на семинара, своя опит и презентации представиха:


· Георги Димов – Регионален директор на ACO Югоизточна Европа
· Анна Грънчарова – Директор бизнес развитие на АСО Bulgaria
· Венелин Кирилов – Сегмент мениджър Инфраструктура на АСО Bulgaria.
· Йелена Графакос – Управляващ директор на ACO Serbia
· Сърджан Томич – Продуктов мениджър на ACO Serbia


Също така презентации изнесоха и:


· Инж.Боян Бръкич – водещ Инженер Инфраструктурни проекти в Институт по пътища – Сърбия
· Инж. Владимир Христодулу – Технически мениджър в Енергопроект Нискоградня – най-голямата строителна фирма в Сърбия, с фокус върху Инфраструктурни проекти

В практическата част на семинара бе предвидено посещение на тунел Бранич – един от най-големите в Сърбия, чиято дължина е един километър. Той е част от Коридор 11 – най-бързата връзка между Сърбия и Черна Гора.
На семинара присъства и Проектовия мениджър от строителната компания изпълнител – Чайна Комуникейшън Кънстракшън, който сподели с участниците в събитието информация относно изпълнението на обекта.
Повече информация относно решенията и експертизите свързани с проектиране и изграждане на тунели, отговярящи на Европейските и местните регулации, може да намерите на сайта на ACO Bulgaria - www.aco.bg.


« Назад към всички публикации