гр. София, бул. "Драган Цанков" 12-16,ет. 1, офис 5

 0899942434    bbars.info@gmail.com



ББАПБ и Визия 0 изказват своите съболезнования към близките на загиналите в произшествието граждани при трагедията на АМ "Струма"

Съкрушени сме от страшната трагедия, която се случи на 23 ноември 2021 г. – изключително тежко пътнотранспортно произшествие, при което на АМ „Струма“ загинаха 45 граждани на Република Северна Македония.
С голяма мъка и прискърбие изказваме нашите съболезнования към семействата на загиналите в произшествието граждани. Изказваме благодарност към службите, които предприеха своевременни действия за намаляване на последствията от произшествието и оказване помощ на пострадалите.

Считаме, че тази огромна трагедия на пътя е достатъчно основание да направим цялостна равносметка на нашите действия като граждани, институции и организации по отношение действията ни за осигуряване на висока степен на безопасност по пътищата. Да оценим пътнотранспортната система от позицията на интегрирания подход „Визия нула“ и установим доколко в центъра на системата стои човекът с неговите слабости и крехки възможности.

Безопасността на движението е споделена отговорност и в тази връзка горещо призоваваме всички участници в движението, институциите и организациите, всеки  да  поеме своя дял отговорност, за да има безопасен живот на пътя.


« Назад към всички публикации