гр. Пловдив, Околовръстен път, кв. Коматево

032/691 867   bbars.info@gmail.comСтартира национална кампания на ББА Пътна Безопасност: „Безопасност за децата - Безопасна пътна инфраструктура около детските и учебни заведения”

Повече от 12 години асоциацията ни съвместно с партньори създава, подкрепя и развива проекти в областта на пътната безопасност, обучението и развитието на полезните практики в областта. Оранизирали сме множество събития, кампании и семинари целящи повишаване на сигурността на пътя.

Постигнали сме множество сериозни резултати.

На 10 октомври 2022 година стартира Национална кампания “Безопасност за децата - Безопасна пътна инфраструктура около детските и учебни заведения”, която има за цел да подобри състоянието на инфраструктурата и създаде една по-безопасна и обучаваща среда за нашите деца.

В предаването "Социална мрежа" на Нова Нюз разказахме за старта на кампанията, нейните цели и приоритети и начина по който гражданите могат да подават сигнали. Вижте интервюто на Димитър Петков - член на Управителният съвен на ББАПБ и Димитър Мацурев - специалист по маркетинг и реклама и партньор на кампанията.

Линк към видеото: ТУК


« Назад към всички публикации